Melayu phone sex

Tempat saya kerja ada telefon so kadang2 ramai juga orang telefon termasuklah pompuan.

Pada suatu malam masa saya kerja malam adalah satu panggilan yang tak saya duga. Saya suka berterus terang bahawa saya ada gatal sikit kalau pompuan telefon.

A sex toy is an object or device that is primarily used to facilitate human sexual pleasure, such as a dildo or vibrator.

Many popular sex toys are designed to resemble human genitals and may be vibrating or non-vibrating.

The term sex toy can also include BDSM apparatus and sex furniture such as slings; however, it is not applied to items such as birth control, pornography, or condoms.

Alternative expressions include adult toy and the dated euphemism marital aid, although "marital aid" has a broader sense and is applied to drugs and herbs marketed to supposedly enhance or prolong sex.

Saya beritahu dia supaya ramas2 kat situ perlahan-lahan, nor kata ok baaaaaannnng..

Suara nor ni dah tak tentu lagi mungkin dia sudah merasa kenikmatannya.

Saya sebenarnya kerja shift jadi kerja tak pilih hari rehat.Lepas tu dia tanya saya apa yang saya buat saya bilang ngan dia saya sekarang tengah gosok batang konek saya, dia bilang ooooohhhhhhhhh beestnyaaaaaaaa kalau dia dapat pegang dan hisapkonek saya tu..Lepas tu saya suruh dia pegang pula pada cipapnya nor kata ok lagiiiiiiii.Saya tak kisah isteri orang, janda atau anak dara yang nak buang gian semua saya sapu bersih bila bergayut pasal sex di telefon. Itulah salah satu pengalaman sex semasa saya bertugas malam yang pernah saya lalui dan banyak lagi pengalaman yang saya alami semasa bertugas malam.Untuk kali setakat inilah sahaja harap berjumpa lagi di lain lembaran. so saya explain leeee ngan dia ni apa harus dia lakukan.

852

Leave a Reply